DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. maijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Sākusies pieteikšanās projektu konkursam par atbalsta sniegšanu ārpusģimenes aprūpē esošiem jauniešiem dzīves prasmju uzlabošanai

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Labklājības ministrija (LM) aicina pašvaldības, biedrības, nodibinājumus vai reliģiskās organizācijas no 14. maija līdz 31. maijam piedalīties projektu konkursā “Atbalsta sniegšana ārpusģimenes aprūpē esošiem jauniešiem dzīves prasmju uzlabošanai”.  Konkursa mērķis ir sniegt emocionālu un praktisku atbalstu ārpusģimenes aprūpē esošiem jauniešiem, uzlabojot viņu saskarsmes spējas un spēju sekmīgāk iekļauties sabiedrībā pēc ārpusģimenes aprūpes pakalpojuma izbeigšanas.

Pašvaldības, biedrības, nodibinājumi vai reliģiskās organizācijas konkursā var pieteikties, iesniedzot LM nepieciešamos dokumentus, kuri norādīti projektu konkursa “Atbalsta sniegšana ārpusģimenes aprūpē esošiem jauniešiem dzīves prasmju uzlabošanai” nolikumā un Valsts programmas bērna un ģimenes stāvokļa uzlabošanai īstenošanas kārtībā.

Ar konkursa nolikumu un projekta iesnieguma veidlapām var iepazīties un to saņemt LM katru darba dienu no plkst.8.30 līdz 17.00 Rīgā, Skolas ielā 28 (1.stāvā, iepriekš sazinoties ar LM Bērnu un ģimenes politikas departamenta vecāko eksperti Ritu Paršovu, tālr. 67782954). Tāpat ar to var iepazīties ministrijas mājaslapā sadaļā “Aktuāli”.

Projekta īstenošanas termiņš ir 2019. gada 30. novembris. Projektu paredzēts finansēt no valsts budžeta līdzekļiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI