DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. maijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Saeimas namā sveiks Latvijas olimpiešus un paralimpiešus

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece pirmdien, 7.maijā, uz Saeimas namu aicinājusi Latvijas olimpisko komandu “Phjončhana 2018” un Latvijas paralimpiešus, lai pateiktos par augstajiem sasniegumiem un Latvijas vārda nešanu pasaulē.

Pateicībā par sasniegumiem XXIII Ziemas olimpiskajās spēlēs Phjončhanā I.Mūrniece bobslejistiem Oskaram Melbārdim un Jānim Strengam pasniegs Saeimas Prezidija atzinības rakstus. O.Melbārdis un J.Strenga ieguva bronzas medaļu bobsleju divnieku ekipāžā.

Pārējiem Latvijas olimpiešiem un paralimpiešiem, kā arī viņu treneriem un ārstiem tiks pasniegti Saeimas priekšsēdētājas atzinības raksti. Tāpat ar Saeimas priekšsēdētājas atzinības rakstu tiks godināta Latvijas Olimpiskā komiteja un Latvijas Paralimpiskā komiteja.

Sportistu sveikšanā piedalīsies arī Saeimas Prezidija locekļi, Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas sekretāre Silvija Šimfa, Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Jānis Upenieks un citi deputāti.

Svinīgais pasākums notiks pirmdien, 7.maijā, Saeimas nama Sarkanajā zālē Jēkaba ielā 11 pulksten 11.00. Saeimas Sēžu zālē plānota arī kopīga fotografēšanās.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI