DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Jau šo sestdien Dabas muzejā notiks ģimenes diena par putniem

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Visus, kas sestdien, 28. aprīlī, nedosies zaļumos, no plkst. 11.00 līdz 16.00 aicinām uz sezonas noslēguma ģimenes dienu Dabas muzejā. Šoreiz pasākumā viss par un ap putniem, kā arī lielās balvas – trīs grāmatu un Pētnieka komplekta – izloze!

Pļavās un mežos aizvien skaļāk un priecīgāk skan putnu balsis, un pāri galvai joprojām ik pa brīdim pārlido kāds zosu kāsis. Ir pavasaris! Bet, ko tad putni bez čivināšanas vēl dara šajā laikā? Kad un no kurienes tie atlido, un kāpēc vispār dodas projām no Latvijas? Kad, kur un kādas vij ligzdas, kad dzimst to mazuļi? Uz šiem un citiem jautājumiem zinātkārajiem bērniem un viņu vecākiem atbildes sniegsim ģimenes dienu sezonas noslēguma pasākumā „Putni un pavasaris”. Kā ierasts, pēc izzinošās daļas piedāvāsim iespēju padarboties radoši – izveidot krāsainu papīra vai dzijas putniņu.

Pēc pasākuma izlozē noskaidrosim, kura ģimene savā īpašumā iegūs sezonas noslēguma pārsteigumu no Dabas muzeja un izdevniecības „Pētergailis” – trīs grāmatas un Pētnieka komplektu, kas lieti noderēs vasarā, dodoties dabā un pētot dzīvnieku atstātās pēdas. Izlozē piedalīsies gan šīs, gan iepriekšējo ģimenes dienu apmeklētāji.

Ģimenes dienas Dabas muzejā notiek reizi mēnesī, tas ir izglītojošs pasākums ģimenēm ar bērniem vecumā no 5 līdz 12 gadiem. Iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama. Maksa par pasākumu – muzeja ieejas biļete + nodarbības biļete – 2.00 € ģimenei. Uzrādot aizpildītu septembra, oktobra, novembra, janvāra, februāra vai marta ģimenes dienā saņemto grāmatiņu, jāiegādājas tikai muzeja ieejas biļetes, nodarbībā var piedalīties bez maksas. Ģimenes dienas atbalsta izdevniecība „Pētergailis”.

Paldies visiem ģimenes dienu apmeklētājiem, tiksimies rudenī, un atgādinām – baudot pavasari dabā, nepiegružo, nededzini kūlu un netraucē putnus ligzdošanas laikā!

Laipni aicināti Latvijas Dabas muzejā – Rīgā, K. Barona ielā 4!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI