DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK aicina apmeklēt “Uzņēmēju dienas Zemgalē 2018”

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Jelgavas pilsētu un Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociāciju aicina apmeklēt “Uzņēmēju dienas Zemgalē 2018”, kas notiks 27. aprīlī no 10.00 līdz 18.00 un 28. aprīlī no 10.00 līdz 17.00 Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, Kronvalda ielā 24.

Šogad pasākums būs īpašs, jo “Uzņēmēju dienas Zemgalē” svinēs piekto gadskārtu. Ar katru gadu izstāde kļūst daudzveidīgāka un saturiski bagātāka, pulcējot lielu skaitu dažādu nozaru uzņēmējus, kas iepazīstina apmeklētājus ar jaunākajiem sasniegumiem savā nozarē. “Uzņēmēju dienu Zemgalē” ietvaros notiks izstāde, biznesa forums, kontaktbirža, amatnieku un mājražotāju gadatirgus, kultūras programma un Latvijas Labuma aktivitātes.

Izstādē apmeklētāji varēs iepazīties ar vairāk nekā 180 uzņēmumiem no Zemgales, visas Latvijas un pat no kaimiņvalstīm. Kā ierasts, ar sava novada interesantākajiem ražotājiem un pakalpojumu sniedzējiem piedalīsies Zemgales novadu pašvaldības. Novadu kopstendos būs atrodama informācija par iespējām, ko sniedz novadi to iedzīvotājiem un viesiem, rodamas idejas par tepat Latvijā esošām tūrisma un apskates vietām, iespēja apskatīt un nobaudīt novadiem raksturīgo mājražotāju produkciju, kā arī uzzināt par novados strādājošiem lieliem un veiksmīgiem uzņēmumiem.

Īpaši aicinām apmeklētājus, kam aktuāls nodarbinātības jautājums. Par iespējām vietējā darba tirgū informēs SIA CV-Online Latvia un Nodarbinātības valsts aģentūra, sniedzot konsultācijas par vairākiem simtiem vakanču turpat Jelgavā un Zemgales reģionā. Ikviens apmeklētājs izstādē varēs iepazīties arī ar reģiona uzņēmumiem – darba devējiem, kas piedāvā gan pastāvīgas darbaietas, gan prakses iespējas skolēniem un studentiem.

“Uzņēmēju dienu Zemgalē 2018” ietvaros 27. aprīlī plkst. 12.00 pirmo reizi no skatuves zālē notiks biznesa forums. Neformālā izstādes gaisotnē būs iespēja noklausīties diskusiju ar Ministru prezidenta līdzdalību par Zemgales uzņēmēja DNS – realitāti un nākotnes perspektīvu. Diskusijā vēlamies rast atbildes uz tādiem jautājumiem, kāds ir vidējais Zemgales uzņēmums, kādā nozarē tas strādā, kāda ir šī brīža situācija un nākotnes virzība. Būtiski meklēt veidus, kā sekmēt eksporta un produktivitātes pieaugumu, veicinot visas Latvijas tautsaimniecības attīstību. Foruma turpinājumā uzņēmējiem būs iespēja piedalīties tīklošanās spēlē “Spidernet”, kas attīsta prasmi īsi un kodolīgi iepazīstināt ar sevi, savu produktu un uzņēmumu.

Līdztekus “Uzņēmēju dienām Zemgalē 2018” pie Zemgales Olimpiskā centra notiks “Auto dienas Jelgavā”, kur interesenti varēs veikt izmēģinājuma braucienus ar vairāk nekā 70 jaunākajiem spēkratiem.

Uz tikšanos “Uzņēmēju dienās Zemgalē 2018”!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI