DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Izrādīs labākās tūrisma filmas no visas pasaules

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Piektdien, 27. aprīlī, plkst. 17.00 kinoteātrī „Splendid Palace” (Elizabetes ielā 61) notiks Starptautiskā tūrisma filmu festivāla „Tourfilm Riga” labāko tūrisma īsfilmu parāde. Tas būs bezmaksas seanss, uz kuru laipni aicināts ikviens interesents.

Rīgas pašvaldības organizētajam Starptautiskajam tūrisma filmu festivālam "Tourfilm Riga 2018", kas šajā pavasarī Rīgā notiek jau 11 gadu pēc kārtas, kopumā tika iesūtītas 476 tūrisma īsfilmas no 72 valstīm. Žūrijas vērtēšanai šogad tika nodotas īsfilmas teju no visas Eiropas. Plaši pārstāvēti arī citi kontinenti, sākot ar tādām valstīm kā ASV, Brazīlija, Meksika, Venecuēla, un beidzot ar eksotiskiem gala mērķiem kā Nepāla, Taizeme un Filipīnas.

Festivālu ar savām filmām atbalstījusi arī Starptautiskā tūrisma filmu festivāla komiteja (CIFFT), iesniedzot citos tūrisma filmu festivālos nominētās filmas. No pieteiktajām īsfilmām oficiālajai vērtēšanai tika atlasītas 222 filmas.

Starptautiska žūrija ir izvērtējusi katras filmas ideju, kreativitāti, vizuālos izteiksmes līdzekļus un noteikusi labāko tūrisma filmu katrā no deviņām nominācijām: tūrisma galamērķis-pilsēta, tūrisma galamērķis – reģions, tūrisma galamērķis – valsts, kultūras tūrisms, ekotūrisms, piedzīvojumu tūrisms, tūrisma pakalpojumi, Latvijas tūrisma produkts, kā arī nominācijā pasākumi, izstādes un kongresi.

Vairāk informācijas meklējiet festivāla mājaslapā: (www.tourfilmriga.lv) vai "Facebook" lapā (https://www.facebook.com/tourfilmriga/)

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI