DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

19.aprīlī Preiļos notiks NVA Vakanču gadatirgus

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
19. aprīlī no plkst.11:00 līdz 13:00 Preiļu novada Kultūras centrā (Raiņa bulvāris 28, Preiļi) norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Vakanču gadatirgus, kurā brīvās darba vietas darba meklētājiem piedāvās 19 darba devēji: SIA “Adria Formica”, SIA “Adugs Production”, SIA “AP Woods”, SIA “Baltic Beef sale”, SIA „Baltic Ecowood”, SIA “BioGus”, SIA “Blueberry land”, SIA „Eastcon AG LV”, SIA „Eurolife Latvia”, SIA “Gribolva”, SIA “Kastīre”, AS „Lido”, SIA „Maxima Latvija”, LR Nacionālie Bruņotie spēki, SIA „Picu Bode”, SIA „Preiļu celtnieks”, SIA „Rudzāts”, “Siberian Health”, IK “Vimo”.

Darbs tiks piedāvāts apdrošinātājiem konsultantiem, būvstrādniekiem, dārzkopjiem, ēku celtniekiem, jumiķiem, karavīriem, kasieriem, kokapstrādes lentzāģa operatoriem, kokapstrādes lentzāģa operatoru palīgiem, lauksaimniecības organizatoriem, loģistikas centra darbiniekiem, namdariem, pārdevējiem konsultantiem, pārdevējiem, pavāriem, ražošanas ceha darbiniekiem, sezonas lauksaimniecības strādniekiem, tirdzniecības zāles darbiniekiem, traktortehnikas vadītājiem, viesmīļiem un citu profesiju pārstāvjiem.

NVA Vakanču gadatirgū Preiļos būs arī darba devēju prezentācijas. Par saviem uzņēmumiem, to darbību un specifiku, darba vidi un darbinieku profesionālās izaugsmes iespējām stāstīs SIA "Adugs Production" (izstrādājumu ražošana), SIA "Eurolife Latvia" (apdrošināšana), SIA "Gribolva" (lauksaimniecība, lopkopība), AS "Lido" (ēdināšana) un "Siberian Health" (tirdzniecība) pārstāvji.

Vakanču gadatirgū darbosies NVA stends, kura apmeklētāji varēs saņemt speciālistu konsultācijas par NVA pakalpojumiem, kā arī uzzināt, kādas vakances darba devēji ir reģistrējuši NVA datu bāzē. NVA stendā būs pieejama arī informācija par NVA īstenotā Eiropas Sociālā fonda (ESF) projekta "Atbalsts ilgstošajiem bezdarbniekiem" aktivitātēm ilgstošā bezdarba mazināšanai.

19.aprīlī notiks arī Valkas un Valgas "Livonijas darba tirgus 2018", šo pasākumu, kas norisināsies Valgas Kultūras un interešu centrā (Kesk 1, Valga), organizē Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fonda Valgas nodaļa un NVA Valkas filiāle sadarbības programmas "INTERREG V-A – Igaunija – Latvija" projekta "Pārrobežu darba tirgus integrācijas un nodarbinātības veicināšana" ietvaros.

Vakanču gadatirgus NVA rīko visos valsts reģionos, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu. Šopavasar Liepājā un Daugavpilī jau notika NVA un Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) organizētais starptautiskais darba gadatirgus "Darbs un karjera 2018", 5. aprīlī NVA Vakanču gadatirgus norisinājās Jelgavā, bet 11.aprīlī – Kuldīgā, savukārt 31.maijā NVA Vakanču gadatirgus notiks Rīgā, laukumā pie Kongresu nama.

Atgādinām, ka dalība NVA Vakanču gadatirgos darba devējiem un darba meklētājiem ir bez maksas! Lai tikšanās ar darba devējiem un darba intervijas pasākumā būtu produktīvākas, darba meklētājiem ieteicams uz Vakanču gadatirgu ņemt līdzi savu CV.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI