DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

11.aprīlī Kuldīgā notiks NVA Vakanču gadatirgus

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
11. aprīlī Latvijas Universitātes Kuldīgas filiāles telpās (Kalna iela 19, Kuldīga) no plkst. 11:00 līdz 14:00 norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) rīkotais Vakanču gadatirgus, kurā vairāk nekā 20 darba devēju piedāvās darba vietas atslēdzniekiem, autoelektriķiem, ceha strādniekiem, dārzkopjiem, dārzniekiem, elektromehānisko iekārtu mehāniķiem, istabenēm, kareivjiem, kasieriem, klientu un pārdošanas konsultantiem, kokapstrādes iekārtu operatoriem, konditoriem, konsultantiem, labiekārtošanas strādniekiem, laukstrādniekiem, lopkopjiem, matrožiem, palīgstrādniekiem, pavāriem, tirdzniecības menedžeriem, traktora vadītājiem, vārītājiem, veļas un korsešu šūšanas operatoriem, viesmīļiem un citu profesiju pārstāvjiem.

Darba devēji ne vien klātienē piedāvās darba meklētājiem brīvās darba vietas un veiks pirmās darba intervijas, izvēloties piemērotākos kandidātus, bet arī prezentēs savus uzņēmumus, informēs par to darbību, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām. Vakanču gadatirgū Kuldīgā piedalīsies SIA "Baltā avēnija", "Eastcon AG LV", zemnieku saimniecība "Garīši", SIA "InLis", SIA "Jaundzirnavnieki", SIA "KI Koks", zemnieku saimniecība "Laivenieki", SIA "Lat food LP", AS "Lauma Lingerie", SIA "Lāses AM", AS "Lido", SIA "Makkabi Pro", SIA "Mobile – A", SIA "Hotel Virkas muiža", Nacionālie Bruņotie spēki SIA "Siberian Health", SIA "Skrundas komunālā saimniecība", AS "Skrundas muiža", SIA "Stiga RM", SIA "Palleteries", SIA "VNMS", SIA "66 North Baltic".

NVA stenda apmeklētāji varēs saņemt speciālistu konsultācijas par aģentūras pakalpojumiem un uzzināt, kādas aktuālās brīvās darba vietas darba devēji ir reģistrējuši NVA, piemēram, NVA Kuldīgas filiālē šonedēļ bija aktuālas 67 brīvās darba vietas, vislielākais brīvo darba vietu skaits tiek piedāvāts kokapstrādes iekārtu operatoriem un ceļa būves palīgstrādniekiem.

Karjeras konsultants Vakanču gadatirgū palīdzēs karjeras plānošanas un darba meklēšanas jautājumos, pastāstīs, kā pareizi jāraksta CV un motivācijas vēstule, kā jāgatavojas darba intervijai. Stendā būs pieejama arī informācija par NVA īstenotā Eiropas Sociālā fonda (ESF) projekta "Atbalsts ilgstošajiem bezdarbniekiem" aktivitātēm ilgstošā bezdarba mazināšanai.

Pirms Vakanču gadatirgus Kuldīgā NVA direktora vietniece K.Stašāne un NVA Kuldīgas filiāles vadītāja Sandra Krinkele tiksies ar Kurzemes reģiona uzņēmējiem, lai apspriestu situāciju reģiona darba tirgū un sadarbību ar NVA.

NVA jau piekto gadu pēc kārtas visos valsts reģionos rīko Vakanču gadatirgus, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu. Šopavasar Liepājā un Daugavpilī jau notika NVA un Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) organizētais starptautiskais darba gadatirgus "Darbs un karjera 2018", bet 5. aprīlī NVA Vakanču gadatirgus norisinājās Jelgavā. 19. aprīlī no plkst.11:00 līdz 13:00 NVA Vakanču gadatirgus tiek rīkots Preiļu novada Kultūras centrā (Raiņa bulvāris 28, Preiļi), 31. maijā no plkst.10:00 līdz 14:00 – Rīgā, laukumā pie Kongresu nama (K.Valdemāra iela 5, Rīga). 19. aprīlī Valgas Kultūras un interešu centrā (Kesk 1, Valga) norisināsies "Livonijas darba tirgus 2018" ("Liivimaa 2018"), ko organizē Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fonda Valgas nodaļa un NVA Valkas filiāle sadarbības programmas "INTERREG V-A – Igaunija – Latvija" projekta "Pārrobežu darba tirgus integrācijas un nodarbinātības veicināšana" ietvaros.

Gan darba devējiem, gan darba meklētājiem dalība NVA Vakanču gadatirgos ir bez maksas! Lai tikšanās ar darba devējiem un darba pārrunas vakanču gadatirgū būtu produktīvākas, darba meklētājiem ieteicams ņemt līdzi savu CV.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI