DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Var iesniegt dokumentus vienkāršotās satiksmes atļaujas saņemšanai

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Alūksnes novada pašvaldība saņēmusi informāciju no Valsts robežsardzes, ka no 10. aprīļa tie Alūksnes novada iedzīvotāji, kuri iepriekš pieteikušies vietējās pierobežas satiksmes atļauju saņemšanai, var doties uz Krievijas Federācijas dienestiem tālākai dokumentu kārtošanai.

Tālākās procedūras atļauju saņemšanai iedzīvotāji var kārtot Krievijas ģenerālkonsulātā Daugavpilī vai Krievijas vēstniecības Konsulārajā daļā Rīgā. Jāņem gan vērā, ka dokumentus atļaujas noformēšanai pieņem personīgi no sarakstos iekļautajiem Latvijas pierobežas iedzīvotājiem, kā arī no viņu tuviem radiniekiem.

Iedzīvotāju sarakstu, kas atbilstoši nosacījumiem, var pieteikties minētās atļaujas saņemšanai un vēlas to saņemt, pašvaldība aktualizē reizi ceturksnī. Nākamais datums, līdz kuram var pieteikties papildsarakstam, ir 20. jūnijs.

Pieteikties iespējams Alūksnes novada pašvaldības administrācijā, Dārza ielā 11, Alūksnē, pie dzīvesvietas deklarēšanas amatpersonas 300. kabinetā, pagastu iedzīvotāji – savā pagasta pārvaldē.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI