DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. martā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Ministru prezidents sveiks WorldSkills 2017 konkursa laureātus

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Ministru prezidents Māris Kučinskis otrdien, 3. aprīlī, plkst. 10.00 Ministru kabinetā pasaules jauno profesionāļu meistarības konkursa “WorldSkills 2017” konkursantiem un viņu prasmju pilnveidotājiem pasniegs Ministru kabineta Diplomus un naudas balvas – kopumā 4 200 eiro apmērā.

Latvijas komandas dalība konkursā "WorldSkills" dod iespēju jauniešiem ne tikai gūt personīgus panākumus, bet arī prezentēt savas valsts profesionālās izglītības kvalitāti, salīdzināt profesionālās kompetences, sekmēt konkurētspēju un vairot profesionālās izglītības popularitāti.

No Latvijas "WorldSkills 2017" konkursā piedalījās 8 konkursanti, kuri sacentās mēbeļu galdnieka, skatlogu noformētāja, grafiskā dizainera un tīmekļa vietņu izstrādātāja, elektriķa, pavāra, apģērbu izgatavotāja un smagās tehnikas apkopes mehāniķa prasmju konkursos.

Apbalvošanas ceremonijā piedalīsies arī izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis un Valsts izglītības attīstības aģentūras direktore Dita Traidās.

Mediju iespējas: foto, video un mediju līdzdalība pasākumā (Bibliotēka, 4.stāvs). Iekļūšana Ministru kabineta ēkā ar pastāvīgās akreditācijas kartēm. Ja nepieciešama vienreizējā caurlaide, lūgums sūtīt uz e-pastu ugis.kozlovskis@mk.gov.lv.

"WorldSkills 2017" konkurss no 14. līdz 19. oktobrim norisinājās Abū Dabī, Apvienotajos Arābu Emirātos. Konkursā 1200 jaunie profesionāļi no 58 valstīm sacentās 51 prasmju konkursā. "WorldSkills" ir starptautisks jauno profesionāļu meistarības konkurss, kurš šogad notika 44. reizi.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI