DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. februārī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Autobraucēju ievērībai: Kurzemē sniega dēļ apgrūtināti braukšanas apstākļi

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Stiprās snigšanas dēļ patlaban Kurzemē daudzviet braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Lai tos uzlabotu reģionā strādā vairāk kā 25 ziemas tehnikas vienības, taču autobraucējiem ir jārēķinās, ka intensīvas snigšanas laikā pilnība brīvu no sniega brauktuvi uzturēt nav iespējams.

Snigšana turpināsies arī vakarpusē un meteorologi informē, ka sniega segas biezums var pieaugt par 6 – 7 cm. Snigšanas laikā ceļi var būt slideni, kā arī ir apgrūtināta  redzamība, tādēļ aicinām autovadītājus izvēlēties ceļa seguma stāvoklim un laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu.

Autoceļu tīrīšana un kaisīšana notiek prioritārā secībā, sākot ar valsts galvenās nozīmes autoceļiem un autoceļiem ar lielāku satiksmes intensitāti, vēlāk pievēršoties reģionālās un vietējās nozīmes ceļiem, atbilstoši autoceļu uzturēšanas prasībām un specifikai.

Par apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem,  apledojumu, sniega sanesumiem vai citiem šķēršļiem uz valsts autoceļiem lūdzam informēt VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC) Satiksmes informācijas centru pa bezmaksas diennakts tālruni 8000 5555, uz e-pastu: sic@lvceli.lv vai LVC Twitter un Facebook kontos.

Informācija par braukšanas apstākļiem ir pieejama kartē LVC mājas lapā www.lvceli.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI