DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. februārī, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

Konkursa “Gribu būt mobils” komandas nodod pieredzi jaunākajiem

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Otrdien, 13. februārī Preiļu 1.pamatskolā notika konkursa “Gribu būt mobils” priekšpēdējais pusfināla posms - šoreiz Latgales reģionam.

Preiļu reģiona pusfināla posmā 1. un 2. vietu ieguva komandas no Ilūkstes 1. vidusskolas -"Naiki" (246 punkti) un "Bultas 007" (245 punkti), konsultējošais skolotājs Viktors Jasiņavičs. 3. vietu ieguva komanda "Eversmuiža-2" no Ciblas vidusskolas (236 punkti), konsultējošā skolotāja Renāte Mikaskina.

Konkursā piedalījās komandas "Eversmuiža-1" un "Eversmuiža-2" no Ciblas vidusskolas, "Zemgale" un "Viktoria" no Zemgales vidusskolas, "Pikseļi" un "Viktorija" no Salienas vidusskolas, "'Spidometrs" no Gaigalavas pamatskolas, "Naiki" un "Bultas 007" no Ilūkstes 1.vidusskolas un "Ceriņi" no Daugavpils Centra vidusskolas.

Visus rezultātus pa posmiem varat apskatīties: . http://ejuz.lv/hpb

Diemžēl ziemas sezonai raksturīgā gripas sezona ietekmēja gan konkursa norises vietu, gan dalībnieku skaitu komandās. Paldies komandai "Viktorija", kura turpināja cīņu konkursā arī 3 cilvēku sastāvā. Paldies visiem dalībniekiem un konsultējošajiem skolotājiem par dalību konkursā un paldies Preiļu 1.pamatskolai par uzņemšanu.

Pusfinālā dalībnieki apliecināja savas zināšanas ceļu satiksmes drošības jautājumos un analizēja CSDD informatīvi izglītojošo kampaņu gājēju drošībai "REDZI – PAREDZI!", piedāvājot savus papildinājumus un ieteikumus organizatoriem. Mājas uzdevums komandas bija rosinājis janvārī rīkot skolās kampaņu "REDZI – PAREDZI!". Vairākas komandas mājas darba ietvaros jaunākiem skolas biedriem skaidroja satiksmes drošības jautājumus, kopā analizēja tos un dalījās ar savu pieredzi un novērojumiem uz ielām un ceļiem. Vairākas komandas piedāvāja savu saukļus, kas varētu papildināt esošo kampaņu – Redzi bedri - Paredzi apdraudējumu vai Redzi ceļa zīmi - Paredzi situāciju u.c.

Pēdējais pusfināla posms notiks 15.02.2018,  plkst. 11.00 Kusas pamatskolā, Skolas iela 3, Kusa, Aronas pag. Madonas nov.

Apsveicam visas 70 pusfinālā iekļuvušās komandas un pateicamies visām komandām, kuras ir piedalījušās šī gada konkursa "Gribu būt mobils" neklātienes posmā.

Fināla sacensībās pirmās vietas ieguvēja komanda saņem galveno balvu – ceļojumu biroja dāvanu karti izglītojošam ceļojumam 1800 EUR vērtībā. Arī fināla otrās un trešās vietas ieguvēju komandas saņems ceļojumu biroja dāvanu karti, bet veiksmīgos konkursa neklātienes kārtas un visus klātienes septiņu pusfinālu dalībniekus gaida stilīgas balvas.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI