DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. oktobrī, 2017
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

LU Botāniskais dārzs aicina uz Telpaugu izpārdošanu

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Sestdien, 14. oktobrī, no plkst. 11.00 līdz 16.00 un visu nedēļu līdz 20. oktobrim notiks Latvijas Universitātes Botāniskā dārza Telpaugu izpārdošana, piedāvājot katram interesentam papildināt privāto kolekciju ar krāšņiem telpaugiem.

Sākoties ziemas sezonai, kad dārza darbi beigušies un ar visu enerģiju var ķerties klāt mājokļu apzaļumošanai, Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs  aicina uz Telpaugu izpārdošanu, piedāvājot iegādāties krāšņus telpaugus privātajām kolekcijām.

Telpaugu izpārdošana aizsāksies Rudens ražas svētkos, 14. oktobrī,  kad visu dienu sev tīkamākos augus varēs izvēlēties Palmu mājas vestibilā. Izpārdošana turpināsies vēl visu nedēļu – līdz 20. oktobrim, kad piedāvājumā esošos augus iegādāties varēs, izvēloties sev interesējošo augu no telpaugu kataloga un sarunājot individuālu apmeklēju Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā

Piedāvājumā būs gan labi pazīstami, gan arī eksotiskāki augi dažādos izmēros. Iegādāties iespējams būs gan tādus labi zināmus augus kā mājas svētība, kafijas koks, ķīnas roze, līdakaste, paparde, dažādu veidu un izmēru alojes un fikusi, pelargonija, gan arī mazāk pazīstamās psīdijas, jukas, monsteras, dracēnas, baltziedu hemantes un citi krāšņi telpaugi. Plašāku piedāvājumu un cenas atradīsiet Latvijas Universitātes Botāniskā dārza tīmekļa vietnē, īpaši telpaugu izpārdošanai sagatavotā katalogā. Katalogu iespējams apskatīt http://ej.uz/kh25

Vairāk informācijas par izpārdošanu un telpaugu piedāvājumu, zvanot uz 67450852, 26319560 vai rakstot uz botansikais.darzs@lu.lv. Telpaugu izpārdošana norisināsies līdz 20. oktobrim.

Par Latvijas Universitātes Botānisko dārzu

Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs ir vecākais botāniskais dārzs Latvijā. Dārza 15 hektāru lielā brīvdabas teritorija, augu mājas un Tropu tauriņu māja nodrošina mājvietu ap 6000 dažādiem augiem, kā arī tauriņiem no Dienvidamerikas, Āzijas un Āfrikas tropiskajiem džungļiem, bet rīdziniekiem un pilsētas viesiem piedāvā skaistu pastaigu un kulturālas izklaides vietu. Gatavojoties Latvijas Universitātes Botāniskā dārza simtgadei 2022. gadā, tā rekonstrukcijas darbus atbalsta Borisa un Ināras Teterevu fonds.

LU Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. Oktobrī dārzs un Tropu tauriņu māja apmeklētājiem būs atvērti no plkst. 10.00 līdz 16.00. Ieejas maksa LU Botāniskajā dārzā septembrī: skolēniem ar klasēm – EUR 1.90, skolēniem individuāli – 1.90 EUR, studentiem un pensionāriem – EUR 2.40, pieaugušajiem – EUR 3.40. Bezmaksas ieeja: pirmsskolas vecuma bērniem, Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem, I un II grupas invalīdiem. Plašāka informācija: www.botanika.lu.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI