DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. septembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Nāc un klātienē iepazīsti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbu!

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Valsts pārvaldes Atvērto durvju dienā, 29.septembrī, iedzīvotāji aicināti iepazīt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbu.

Šajā dienā interesenti varēs apmeklēt 37 neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāžu punktus un brigāžu atbalsta centrus visā Latvijā - Rīgā, Valmierā, Cēsīs, Limbažos, Gulbenē, Madonā, Daugavpilī, Rēzeknē, Ludzā, Krāslavā, Preiļos, Dagdā, Jelgavā, Jēkabpilī, Dobelē, Bauskā, Aizkrauklē, Iecavā, Viesītē, Pļaviņās, Neretā, Aknīstē, Aucē, Dunavā, Ogrē, Lielvārdē, Madlienā, Vecumniekos, Kuldīgā, Tukumā, Liepājā, Talsos un Ventspilī.

Apmeklējuma laikā būs iespēja klātienē vērot un noskaidrot, kā norit NMP dienesta brigāžu ikdienas dežūra, kā brigādes saņem izsaukumus un kā operatīvi spēj uz tiem reaģēt, lai palīdzētu pacientiem vai smagi cietušajiem. Ikvienam būs iespēja arī iekāpt neatliekamās medicīniskās palīdzības operatīvajā transportlīdzeklī un aplūkot tā specifisko aprīkojumu, ar kādu mediķi glābj cilvēku dzīvības, kā arī izjautāt mediķus par viņu darbu. Tāpat katrs interesents varēs pārbaudīt savas prasmes vai iemācīties uz speciāla manekena veikt atdzīvināšanas pasākumus cilvēka dzīvībai kritiskās situācijās. Tā būs iespēja klātienē redzēt un izprast neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāžu dinamisko darba ritmu!

Pieteikties aicinām līdz 25.septembrim Iepriekšēja pieteikšanās obligāta.

Pieteikties par valsts pārvaldes Atvērto durvju dienu mājas lapā http://www.atvertodurvjudiena.lv/

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI