DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. martā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

ZVA piedalās E-prasmju nedēļā, tiešraidē vēstot par zālēm

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Piektdien, 31. martā, Zāļu valsts aģentūra (ZVA) tiešraidē informēs par zāļu meklēšanas iespējām ZVA tīmekļa vietnē esošā Latvijas Zāļu reģistrā, tai skaitā to, kur aplūkot zāļu lietošanas instrukcijas un aprakstus, kā pārbaudīt maksimāli pieļaujamo zāļu cenu, kā arī par citiem e-pakalpojumiem. Tādējādi aģentūra atbalsta E-prasmju nedēļas aktivitātes, kas Latvijā norisinās no 2017. gada 27. marta līdz 2. aprīlim.

Sekot līdzi tiešraidei ikvienu aicinām 31. martā plkst. 10.30–11.00 Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) tīmekļa vietnē.

Latvijā E-prasmju nedēļu Eiropas kampaņas "European Get Online week 2017" ietvaros organizē Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) sadarbībā ar VARAM. Tās mērķis ir demonstrēt digitālajā laikmetā dzīvojošajai sabiedrībai e-prasmju nozīmi darbā, karjeras attīstībā un cilvēka personiskajā izaugsmē.

E-prasmju nedēļas laikā tiek rīkoti gan centrālie pasākumi un diskusijas, kam var sekot līdz tiešraidēs internetā, gan arī pasākumi Latvijas reģionos. Vairāk par E-prasmju nedēļu lasiet E-prasmju nedēļas informatīvajā vietnē.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI