DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. decembrī, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Latvijas Universitāte aicina vidusskolēnus pieteikties Jauno pedagogu un psihologu skolā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas Universitātes (LU) Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte (PPMF) aicina vidusskolēnus, kuriem ir interese par pedagoģiju vai psiholoģiju, pieteikties Jauno pedagogu un psihologu skolā (JPPS). Skola sāks jauno mācību gadu ar pirmo nodarbību šo sestdien, 10. decembrī, plkst. 12.00 LU PPMF Jūrmalas gatvē 76.

"Pedagogs un psihologs ir īpašas  profesijas, kuru pamatā ir darbs ar cilvēkiem. Skolotāja profesiju pazīst ikviens, jo ikviens ar to ir saskāries pirmsskolas iestādē vai skolā, savukārt psihologa profesija ieinteresē daudzus jo daudzus studētgribētājus", skaidro JPPS koordinatore Gunta Kraģe. "Ar katru gadu Jauno pedagogu un psihologu skola pilnveido programmu un piedāvā vidusskolēniem praktiskas nodarbības gan savas personības pilnveidei, gan arī labākai savu interešu un prasmju apzināšanai, piemērotību nākamajai profesijai. Tā ir iespēja  iepazīties ar pedagoģijas un psiholoģijas jomām, ar pedagoga un psihologa profesiju."

Jauno pedagogu un psihologu skolā nodarbības notiek sestdienās līdz pat mācību gada beigām. JPPS notiks sociālpsiholoģiskie treniņi, nodarbības veiksmīgākai komunikācijai, mācīšanās prasmju attīstīšanai, pētniecisko darbu izstrādei u.c., kā arī augstskolas nodarbību apmeklējums, lai iepazītos ar augstskolas studiju procesu un savu interesējošo jomu. Nodarbības vada LU PPMF mācībspēki.

Tiem JPPS skolas dalībniekiem, kuri mācās 12. klasē, mācību gada laikā būs iespēja izstrādāt pētījumu kādā no jomām un mācību gada nobeigumā to prezentēt. Augstāk novērtēto darbu autoriem būs iespēja iegūt budžeta vietu LU PPMF.

Lai pieteiktu dalību Jauno pedagogu un psihologu skolā, jāaizpilda pieteikuma anketa  http://www.ppmf.lu.lv/zinas/t/43602/  LU mājas lapā.

Gunta Kraģe, Dr.sc.admin., PPMF dekāna palīdze

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI