DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. novembrī, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Akreditācijas vēstules saņem jaunais Latvijas vēstnieks Grieķijā Māris Klišāns

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
16. novembrī Valsts prezidents Raimonds Vējonis svinīgā ceremonijā pasniedza akreditācijas vēstules Latvijas Republikas ārkārtējam un pilnvarotajam vēstniekam Grieķijas Republikā Mārim Klišānam.

Darbu Ārlietu ministrijā M. Klišāns uzsāka 1992. gadā un ir strādājis ar dažādiem jautājumiem, tostarp bijis Informācijas un preses departamenta direktors, Starptautisko organizāciju un humanitāro jautājumu departamenta direktors, 1. sekretārs Latvijas Republikas pastāvīgajā pārstāvniecībā Eiropas Padomē un Latvijas Republikas pastāvīgais pārstāvis Ķīmisko ieroču aizlieguma organizācijā.

Līdz šim M. Klišāns bijis Latvijas vēstnieks Norvēģijā un Nīderlandē, nerezidējošais vēstnieks Islandē, kā arī speciālo uzdevumu vēstnieks reģionālās sadarbības jautājumos Eiropas departamentā Ārlietu ministrijā.

Vēstnieks apbalvots ar Nīderlandes Karalistes Orānijas–Nasavas ordeni.

Latvijai un Grieķijai ir labas divpusējās attiecības. Veiksmīga sadarbība izveidojusies vairākās jomās, īpaši kultūrā un izglītībā. Abas valstis cieši sadarbojas Eiropas Savienībā un NATO, tostarp ES bēgļu pārvietošanas programmas īstenošanā. Latvijas vēstniecība Grieķijā darbojas kopš 1998. gada.

Komunikācijas grupa

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI