DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. oktobrī, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība
1
1

Personu grupa ar sociālo tīklu starpniecību īsteno laupīšanu sēriju; Valsts policija aicina atsaukties cietušos

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Valsts policija ir uzsākusi krimināllietu par laupīšanu grupā. Aizdomās turamās personas sociālajos tīklos bija izveidojušas sieviešu viltus profilus, tādējādi par saviem upuriem izvēloties iepazīties alkstošus vīriešus, kuri vēlāk, ierodoties uz tikšanos, aplaupīti. Valsts policija aicina atsaukties ikvienu, kurš ir cietis no šādām nelikumībām.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Brasas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas policistu rīcībā ir nonākusi informācija par laupīšanu virkni pēc konkrētas shēmas. Proti, aizdomās turamās personas bija izveidojušas jaunu sieviešu profilus ar piedāvājumu iepazīties un izveidot tālākas attiecības. Pēc īslaicīgas sarakstīšanās internetā vīriešiem tika piedāvāts satikties kādā dzīvoklī. Norunātajā laikā dzīvoklī viņus jau gaidīja grupas dalībnieki, kuri ar šantāžas, fiziskas ietekmēšanas un draudu palīdzību cietušajam nolaupīja visas vērtīgās mantas un naudu.

Saistībā ar notikušo uzsākts policijā uzsākts kriminālprocess. Plašāka informācija izmeklēšanas interesēs pašlaik netiek sniegta.

Valsts policija aicina atsaukties cietušos, zvanot uz tālruņa numuru 67030642, 67030687, 67030634, 67030630, 110 vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Gita Gžibovska
Valsts policijas
Sabiedrisko attiecību nodaļas
vecākā speciāliste

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI