DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. martā, 2016
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Rīgas Stradiņa universitāte piedāvā plašu Atvērto durvju dienas programmu

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Iestājoties pavasarim, Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) atver savas durvis jauniem studēt gribētājiem ar aicinājumu “Atver durvis saviem panākumiem!”. Jau šo sestdien, 2. aprīlī, sākot no pulksten 11.00, topošie studenti un citi interesenti ir aicināti uz Atvērto durvju dienu, lai iepazītos ar RSU studiju programmām, studiju vidi, pasniedzējiem, kā arī izbaudītu plašu izklaides programmu.

Atvērto durvju dienas programmas centrā būs RSU fakultāšu prezentācijas, izstāstot būtisko par studiju procesu vairāk nekā 60 studiju programmās. Tiks sniegta informācija par uzņemšanas noteikumiem, studiju procesa organizāciju, apgūstamajiem priekšmetiem un zināšanām, nākotnes darba un karjeras izaugsmes iespējām, kā arī dažādas praktiskas nianses, ko labi zināt jaunietim vēl pirms studiju uzsākšanas.

Lai diena būtu interesanta un piepildīta, papildus pamatinformācijai par studijām ir sarūpēta arī lieliska izklaides programma. RSU jauktais koris "Rīga" uzstāsies ar savu jauno dziesmu ciklu "Rainis un Aspazija", savukārt RSU deju kolektīvs "Ačkups" dejā iemiesos studentisko garu un dzīvesprieku. Apmeklētājiem būs atvērts arī universitātes muzejs, kas iepazīstinās ar RSU simboliem dažādos laikos.

Rīgas starptautiskais filmu festivāls 2ANNAS RSU Atvērto durvju dienas programmai sarūpējis pēdējo gadu labākās īsfilmas, kuras visas dienas garumā varēs noskatīties uz lielā ekrāna RSU galvenās ēkas kafejnīcā (Dzirciema ielā 16). Jāatzīmē, ka šīs godalgotās filmas nav iespējams redzēt nekur citur, tāpēc aicinām ikvienu izmantot reto iespēju.

Studentu medijs "Skaļāk!" ļaus ikvienam nokļūt tiešajā ēterā radio. Neiztrūkstoši jebkuram mūsdienu pasākumam ir jābūt iespējai iemūžināt sevi un draugus, līdz ar to būs iespēja fotografēties profesionālā studijā, kur savas prasmes demonstrēs studiju programmas "Fotogrāfija" studenti. Par muzikālo fonu visas dienas garumā rūpēsies dīdžeji. Dienas laikā būs iespēja sastapt arī Latvijas Studentu apvienības gada biedru – RSU Studējošo pašpārvaldi, kas pastāstīs, kā var kļūt par tās aktīvistu pēc iestāšanās universitātē.

RSU fakultātes arī izrādīs savas studiju telpas, kur studenti ikdienā gūst savas praktiskās zināšanas. Interesentiem, kuri nākotnē domā par studijām veselības aprūpē, būs iespēja apmeklēt arī RSU Medicīnas izglītības tehnoloģiju centru Anniņmuižas bulvārī 26a un leģendāro RSU Anatomikumu Kronvalda bulvāri 9, jau šodien izmēģinot iekārtas un tehnoloģijas, ar kuru palīdzību prasmes gūst topošie speciālisti, to skaitā, izmēģinot jauno anatomijas 3D virtuālo galdu.

Tiem, kam interesē studijas sociālajās zinātnēs, būs iespēja satikties ar Juridiskās, Komunikācijas un Eiropas studiju fakultāšu mācībspēkiem, studentiem un absolventiem, klātienē izrunāt visu par studiju procesu, un piedalīties socioloģijas un psiholoģijas olimpiādē.

Lai visi interesenti veiksmīgi nokļūtu RSU, sākot no pulksten 10.30 būs pieejams bezmaksas transports maršrutā Anatomikums – RSU – Medicīnas izglītības tehnoloģiju centrs – Anatomikums, kas aties ik katras 45 minūtes.

Atvērto durvju dienas pilnā programma atrodama šeit: http://www.rsu.lv/studiju-iespejas/pamatstudijas/iepazisti-rsu/atverto-durvju-diena

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI