DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. februārī, 2015
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Robežsardze informēs par aktuālāko 2014.gadā

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Pirmdien, 9.februārī, plkst.12:00 notiks preses konference, kur Valsts robežsardze izvērtēs 2014.gada darbības rezultātus.

Valsts robežsardzes priekšnieks ģenerālis Normunds Garbars informēs par  2014.gada darbības rezultātiem, tai skaitā, par straujo nelegālo imigrantu skaita pieaugumu, robežsardzes cīņu ar nelegālo imigrantu pārvadātājiem un kontrabandas pārvietotājiem pāri "zaļajai robežai", valsts ārējās robežas iekārtošanas un stiprināšanas gaitu, Latvijas robežsargu ieguldījumu nelegālās imigrācijas plūsmas ierobežošanā no Āfrikas valstīm uz Eiropas Savienības ārējām robežām, kā arī par 2015.gada darbības prioritātēm.

Klātesošos uzrunās arī iekšlietu  ministrs Rihards Kozlovskis.

Pasākuma laikā tiks nosaukti Valsts robežsardzes 2014.gada labākie robežsargi, pasniegti VRS apbalvojumi par dalību starptautiskās operācijās un misijās un  atzīmēti fotokonkursa "Robežsardzei-95" uzvarētāji.

Aicinām masu medijus uz preses konferenci  š.g. 9.februārī plkst. 11:50 Valsts robežsardzes Galvenajā pārvaldē, Rīgā, Rūdolfa ielā 5. Iepriekš jāpiesakās robežsardzes Koordinācijas un sabiedrisko attiecību nodaļā (tālruņi 67075617, 26328069, e-pasts: jevgenija.poznaka@rs.gov.lv).

Jevgēnija Pozņaka,
Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Administratīvās pārvaldes
Koordinācijas un sabiedrisko  attiecību nodaļas galvenā inspektore

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI