DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. septembrī, 2014
Lasīšanai: 1 minūte
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Minskā popularizē latviešu virtuvi un tūrisma iespējas

Publicēts pirms 11 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas vēstniecība Baltkrievijā informē:
11. septembrī viesnīcā „Renaissance Minsk” ar Latvijas vēstniecības Baltkrievijā atbalstu norisinājās kārtējais Latvijas tūrisma popularizēšanas pasākums „Pareizās garšas vakars. Mūsdienīgā latviešu virtuve”, kuru atklāja Latvijas vēstnieks Mihails Popkovs. Šis ir jau otrais šāda veida pasākums Minskā un šoreiz viesus apkalpoja kulinārijas virtuozi no Latvijas – Kaspars Jansons un restorāna „Pinot” šefpavārs Sergejs Šiporovs. Dažādu pasaules valstu pieredzi apguvušie pavāri gatavoja tradicionālos latviešu nacionālās virtuves ēdienus modernā izpildījumā, par ko izpelnījās viesu sajūsmu un izcilu novērtējumu.

Pasākuma mērķis bija popularizēt Latviju, tās tradīcijas un latviešu virtuvi, turklāt kulinārijas vakara ietvaros tika eksponēta fotoizstāde par Jūrmalu.

Kulinārijas vakaru organizēja tūrisma aģentūra "Sunny Travel" un viesnīca "Renaissance Minsk" sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi, nacionālo aviokompāniju ,,AirBaltic’’ un Trasta Komercbanku.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI