DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. jūlijā, 2012
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Latvijas Pasta Eksprespasts festivāla Positivus apmeklētājiem piedāvā jau laikus uz festivāla teritoriju nosūtīt nepieciešamās lietas

Publicēts pirms 11 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas Pasta Eksprespasts šogad pirmo reizi festivāla Positivus apmeklētājiem piedāvā līdz šim nebijušu iespēju jau laikus uz festivāla teritoriju nosūtīt sev nepieciešamās personiskās lietas un pēc festivāla tās nosūtīt atpakaļ uz mājām. Eksprespasta piedāvājums vienkāršos Positivus apmeklētāju ceļu uz un no festivāla un paplašinās festivālā pieejamo servisu.

No 18. līdz 20.jūlijam 33 Latvijas Pasta nodaļās – deviņās Rīgā un pārējās lielākajās pilsētu nodaļās visā valstī – būs iespējams nodot nosūtīšanai uz Positivus festivāla teritoriju sev nepieciešamās lietas. Tas nozīmē, ka uz festivālu jau iepriekš var nosūtīt gan telti, gan guļammaisu un apģērbu vai citas vajadzīgās lietas, tādējādi vienkāršojot savu ceļu uz Positivus. Lai sūtījums droši sasniegtu galamērķi, mantas tiks ievietotas īpaši sagatavotās kastēs: klientam tās saglabājot, pēc festivāla beigām sūtījumi tādā pašā veidā tiks nogādāti atpakaļ tieši uz katra adresāta norādīto adresi.

Sūtījumu piegādi uz un no festivāla teritorijas nodrošinās Latvijas Pasta Eksprespasts, kurš specializējas ātrā un ērtā sūtījumu piegādē no rokas rokā visā pasaulē. Sūtījumus Positivus varēs saņemt Eksprespasta stendā pie telšu pilsētiņas, un turpat būs iespējams nodot un noformēt sūtījumus atpakaļceļam. No festivāla teritorijas sūtījumus varēs adresēt arī uz citām pasaules valstīm. Sūtījumu piegāde atpakaļvirzienā tiks uzsākta 23.jūlijā.

Positivus festivālam piešķirts arī savs unikāls pasta indekss LV-4099, un zīmogs ar šo indeksu būs uz visas korespondences, kas tiks izsūtīta no festivāla īpašās pasta nodaļas.

Eksprespasta sūtījumu cena uz un no Positivus festivāla vienā virzienā Latvijas teritorijā būs 2 lati.

Sīkāka informācija par Eksprespasta pakalpojumiem Positivus festivālā, pasta nodaļām un laiku, kurā jānodod sūtījums, lai tas savlaicīgi sasniegtu festivāla teritoriju, atrodama šeit.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4500 darbinieku.

Lai uzzinātu vairāk par Latvijas Pastu, apmeklējiet mājaslapu www.pasts.lv.

Papildu informācija:
Gundega Vārpa,
VAS Latvijas Pasts
Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
Tālr.: + 371 67608505
E-pasts: gundega.varpa@pasts.lv
www.pasts.lv; twitter.com/latvijas_pasts

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI