DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. decembrī, 2009
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Vietējā tūrisma veicināšanas kampaņu Redzi, Latvija Runā! veido Publicis Riga

Publicēts pirms 14 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) organizēto Latvijas vietējā tūrisma veicināšanas kampaņu izstrādājusi reklāmas aģentūra „Publicis Riga”. Kampaņas radošā stratēģija ir iemiesota nosaukumā „Redzi, Latvija Runā!”, kas aicina katru ceļotāju stāstīt.

„Svarīgākais, izstrādājot kampaņu, bija  atrast  vienotas kustības ideju, kas būtu vienlīdz interesanta Latvijas iedzīvotājiem gan kā potenciālajiem savas zemes apceļotājiem, gan kā vietējā tūrisma industrijas pārstāvjiem. Šī ideja tika atrasta un iemiesota kampaņas  radošajā  stratēģijā Redzi, Latvija Runā!, kas ceļotājus rosina stāstīt par redzēto, sajusto un piedzīvoto, apmeklējot visdažādākās Latvijas vietas, bet tūrisma objektu īpašniekiem dod iespēju popularizēt savu piedāvājumu,” skaidro Andra Treibaha, „Publicis Riga” direktore.

Latvijas apceļotāju informācijas apkopošana un apmaiņa ir bāzēta uz sociālo tīklu platformas, izveidojot arī atsevišķu publisku pieeju vietnē www.redziruna.lv.

„Publicis Riga” kā kampaņas veidotāji izvēlēti atklātā konkursā; līgums starp TAVA un „Publicis Riga” noslēgts 2009. gada 2. novembrī. „Saskaņā ar konkursa komisijas lēmumu, „Publicis Riga” izstrādātais piedāvājums bija labākais gan cenas, gan saturiskā ziņā. Komisijas locekļiem radās iespaids, ka kampaņas veidotāji ir labi sapratuši uzdevuma būtību un ir gatavi strādāt rezultāta sasniegšanai,” kampaņas izstrādātāja izvēli skaidro Armands Slokenbergs, Tūrisma attīstības valsts aģentūras direktors.

Pilna servisa reklāmas aģentūra „Publicis Riga” ietilpst Latvijas lielākajā mārketinga komunikāciju uzņēmumu grupā „MMS Communications Latvia” un ir daļa no vispasaules reklāmas aģentūru tīkla „Publicis Worldwide”. „Publicis Riga” klientu vidū ir „DT Mobile”, „Nestle Baltic”, „L’Oreal Baltic”, „Procter & Gamble”, „Renault Baltic“, „SCA Hygiene Products”, Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA).

Informāciju sagatavoja „Publicis Riga”

Papildu informācija:

Andra Treibaha                                                                   
„Publicis Riga” direktore                                                  
Tālrunis: +371 67333927                                                 
Mob. tālr.: +371 29258864                                              
E-pasts: andra.treibaha@publicis.lv                                             
www.publicis.lv                                                                  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI